pumpehuset presents
Ommie Wise

Onsdag d. 5 juni gæster det fantastiske amerikanske folk band Ommie Wise Pumpehuset med en eksklusiv koncert. Vi tør godt love, at de vil bliver nye publikumsfavoritter.

Programmet:
17:00 - 19:00 Cohnny Jazz (DK) - Dj set
19:00 - 19:25 Jessy Mario (US) - Live
19:25 - 19:50 Noah Harley (US) - Live
20:00 - 21:00 Ommie Wise (US) - Live

Ommie Wise blev opdaget på gaden i New York ved et tilfælde. Efter at have hørt gruppen tog Anders kontakt til dem og kort tid efter landede bandet i København. Her blev den første plade blev indspillet i Wind Some Lose Some´s nybyggede studiei løbet af et par uger i sommeren 2010.

Ommie Wise Bandet består af multi-instrumentalisterne Jessy Carolina, Mario J. Maggio, Noah Harley, Mike Ellison og Carlos J. Santana. Fælles for musikerne er, at de, deres unge alder til trods, lever som gademusikanter med base i den gamle americana-tradition.

Ommie Wise synger om kærlighed, håbet om forløsning, apati og handling, om hvordan det føles at vågne med månen og falde i søvn til solen med skoene på. Sangene på pladen er skrevet af 3 af bandets medlemmer, Jessy, Noah og Mario, til et samtids publikum, men trækker tunge veksler på den amerikanske folkemusiks rødder. OMMIE WISE´s Instrumentering består af guitar, banjo, violin, klarinet, autoharpe, kontrabas, skrivemaskine samt klaver, og instrumenterne skifter hænder undervejs, når det føles passende.

Bandet er nu tilbage i landet for at indspille deres andet album og i denne forbindelse kan de opleves live på Pumpehuset, hvor der vil blive hygget om gæsterne med opvarmning fra Lasse Lautrup. 
Du kan forventer en helt særlig aften med et hold helt særlige musikere fra New York.

Aftenen hostes af det nye danske pladeselskab W.S.L.S Records, bag hvilket man finder grafiker og fotograf Martin Maniitsoq og Anders Ormen Christophersen – kendt som en af de toneangivende kræfter bag bandet Balstyrko. Udover dette har Anders senest produceret Jacob Bellens solo debutalbum "The Daisy Age", men i dag det nye pladeselskab som er i fokus.

W.S.L.S står for Wind Some Lose Some. En titeldefinerer filosofien bag pladeselskabet: Her lægges der vægt på kundskab, kvalitet og unikke kunstnere med særligt talent. Det handler ikke om at skabe hits, men om at skabe musik på et højt kunstnerisk niveau. En af grundtankerne i selskabet er, at alt bliver produceret under samme tag. Alt fra indspilning til det færdige produkt. Indtil videre har Anders og Martin udgivet en single med Jessy Carolina, Jacob Bellens første soloalbum, samt debutpladen fra Ommie Wise.
5 Jun 2013
Doors open
17:00
Show start
19:00
Price
Gratis Kr.
?>