PUMPEHUSET og OHOI! og Circle Vision Præsenterer
Om Unit + Moresounds (live)
Tim Driver + RDG + Beastie Respond

OHOI! og Circle Vision; Tim Driver, RDG og Beastie Respond kaster sig hovedkulds ud i et nyt drum’n’bass eventyr og præsenterer Cosmic Bridge i samarbejde med Pumpehuset og Heineken. Aftenen er den første i en række af label-nights og showcases, der vil finde sted i Pumpehuset.Cosmic Bridge repræsenteres denne aften af Om Unit og Moresounds, der netop har udsendt EP’en Mutation Experts på selskabet.

Om Unit startede Cosmic Bridge for at udgive unik tidsløs musik til sound systems, med inspiration fra blandt andet footwork, dub, hip hop og jungle. Musikken Cosmic Bridge repræsenterer befinder sig ofte i grænselandet mellem forskellige af basmusikkens genrer og stilarter, hvor grænserne bliver brudt og nyt bryder frem.

Selv har Om Unit sat et markant fingeraftryk på drum’n’bass genren og basmusikken helt generelt ved på en og samme tid at være stilbevidst og grænsesøgende. Atmosfæren i musikken, der er alt fra ’skummel’ til ’opløftende’, er nærmest til at tage og føle på. På egen hånd, som Philip D Kick og i samarbejde med Machinedrum i Dream Continuum lagde han kimen til den i dag meget udbredte footwork/jungle fusion, og gjorde sig bemærket med sin EP Inversion på legendariske Metalheadz, der er skrevet og produceret med Goldies DAT-bånd fra de sene 90’ere blandt lydkilderne. Om Unit har sammen med Sam Binga rørt i vandene med Trans-continental EP-trilogien, der i sin enkelthed er en lektion i Storbritanniens rave-historie og en tour de force udi basmusikkens mange forskellige stilarter. De to er desuden en del af det syv-mand store produktionskollektiv Richie Brains, der udsendte albummet ’Who is Richie Brains?’ på Exit Records i sommeren 2016.

Den franske producer Moresounds, der debuterede på Cosmic Bridge i 2012 indtager Pumpehuset med et kosmisk dub live-show, der tro mod King Tubbys teknikker styres fra en stor mixerpult, delays, sirener og fjeder-rumklang. Moresounds’ produktioner bringer i en energisk cocktail varm dub sammen med jungle og hip-hop.

Om Unit og Moresounds bakkes på aftenen op af Tim Driver, RDG og Beastie Respond – et trekløver der hver især har sat deres fingeraftryk på den danske basscene som som arrangører af Bas Under Buen, bagmænd bag adskillelige pladeselskaber og promotere på alle Københavns nævneværdige klubber og som producere af basmusik i forskellige afskygninger. Med de tre herrer bag roret går nyskabelse og fest op i en højere enhed og der garanteres smæk for skillingen.
17 Jun 2017
Doors open
23.00
Show start
23.00
Price incl. fee
100 Kr.
Tim Driver
Placeholder image
RDG
Placeholder image
Beastie Respond
Placeholder image
?>