pumpehuset presents
Olly Murs - OBS ny dato d. 13. oktober

Koncerten flyttes fra Pumpehuset til Store Vega grundet stor efterspørgsel på billetter. Den nye dato er 13. oktober 2013, Store Vega.Billetter købt til koncerten i april er gældende til den nye dato i oktober på Store Vega. Har man ikke mulighed for at komme til showet i oktober kan billetter refunderes, hvor de er købt eller via BILLETnets Call Center på telefon 70 15 65 65.


Det er ikke kun vinderne af TV-konkurrencer som X Faktor, der har muligheden for at gøre karriere efter udsendelserne. Det er Olly Murs et levende og meget overbevisende eksempel på. I 2009 blev han nummer to i den engelske udgave af sjette sæson af X Faktor, og han har siden høstet frugterne af den placering.

Året efter – i august 2010 – udsendte han sin debutsingle ”Please Don’t Let Me Go”, som gik direkte ind på førstepladsen på den engelske single-hitliste. I november samme år udsendte han sit debutalbum ”Olly Murs”, der opnåede en andenplads på albumhitlisten og har siden solgt mere end 600.000 eksemplarer. Præcis et år senere udkom så Murs andet album ”In Case You Didn’t Know”, der denne gang gik hele vejen og røg endda direkte ind på førstepladsen. Udover debutsinglen har Olly Murs haft tre andre singler på den eftertragtede førsteplads på single-hitlisten i England. Til november udkommer Olly Murs tredje album.

Olly Murs er født og opvokset i Witham, Essex i England. Han er 26 år gammel og indtil en skade stoppede ham, spillede han semi-professionelt for den lokale fodboldklub Witham Town. Han har udover X Faktor også deltaget i den engelske version af Deal or No Deal og har desuden været co-vært på programmet The Xtra Factor.

Billetsalget er i gang via BILLETnet.dk, på telefon 70 15 65 65 samt på posthuse.
16 Apr 2013
Doors open
20:00
Show start
21:00
Price
180 Kr. + gebyr
?>