PUMPEHUSET og Distortion Præsenterer
Noisia + Joe Ford

Noisia giver dig endnu en musikalsk lammer, når de vender tilbage til Pumpehuset med deres altid sindssyge live performance.

Hollandske Noisia er berømte og berygtede for deres unikke tekniske formåen, og dukker sig aldrig for en gedigen omgang drum & bass-klichéer. Trioen tøver heller aldrig med at smide andre genrer ind i mixet, og deres musik er således blevet brugt til alt fra videospil til trailers for store Hollywood film. Noisia har herudover produceret og mixet tracks for nogle af verdens allerstørste artister.

Herrerne bag Noisia, Nik Roos, Martijn Sonderen og Thijs de Vlieger, har gradvist udviklet og finpudset deres lyd, der nu er helt sin egen. En lyd, domineret af en stærk produktionsteknik, som du lynhurtigt genkender, om du så hører 3 minutter af et Noisia track, der henkastet bliver mixet ind i et festival set, eller bruger 5 timer i selskab med bandet, mens du spiller Devil May Cry 5.

Noisias popularitet vokser, og trioens tracks dukker efterhånden op i remixes fra etablerede navne som Skrillex, Labrinth, deadmau5, Mark Knight ft. Skin og The Prodigy. Den hollandske trio forbliver dog uimponerede over den stigende succes og hylder i stedet deres musikalske rødder ved at signere og udvikle de nyeste skud på bas-stammen i deres egne pladeselskaber Vision, Division og Invisible.

Noisia går deres sejrsgang over hele verden og basbomber nogle af verdens største festivaler – fra Coachella til deres egne Noisia Invites arrangementer.

Here’s what happened last time.
6 Jun 2014
Doors open
22.00
Show start
22.00
Price
180 Kr. + gebyr
?>