PUMPEHUSET and Live Nation presents
Morbid Angel
Undergang

AMERIKANSKE METALLEGENDER MORBID ANGEL FEJRER 20-ÅRS JUBILÆUM FOR DØDSKLASSIKEREN ”COVENANT” I PUMPEHUSET!

Der skal hamres helt tung dødsmetal, når legendariske Morbid Angel kører Pumpehuset over tirsdag den 16. december. For første gang i Europa vil Morbid Angel fremføre deres fantastiske album ’Covenant’ i sin helhed, og samtidig spæde til med andre udvalgte sange fra bandets imponerende bagkatalog. Merry metal christmas!

Amerikanske Morbid Angel stammer fra Tampa, Florida og betragtes som nogle af de helt tunge drenge indenfor metalgenren. Deres debutalbum ’Altars of Madness’ er blevet kaldt et af verdens bedste metalalbum og bandets guitarist Trey Azagthoth er ligeledes blevet hyldet som verdens bedste dødsmetalsguitarist – nogensinde!

Morbid Angel blev dannet tilbage i 1984 i Florida og debuterede i 1987 på New Renaissance Records, og efter lidt knas med albummet ’Abominations of Desolation’, udsendte de deres første rigtige studiealbum, ’Altars of Madness’, i 1989. Morbid Angel er legendariske for deres indflydelse på dødsmetalgenren og har påvirket genren i den retning, vi kender i dag. Bandet var herudover et af de første dødsmetalbands, der modtog en mere mainstream anerkendelse og blev signet til Giant Records og fik deres sang ’God of Emtiness’ spillet i et afsnit af Beavis and Butt-head.

Morbid Angels tekstunivers omhandlede i begyndelsen primært satanisme, det okkulte og generelt anti-kristne emner, men bandet har siden fokuseret mere på de forhistoriske sumeriske guder. Bandet er herudover kendt for at udgive deres album i alfabetisk rækkefølge – og vi håber de når hele vejen fra A til Z.

Support: REVERIE

Reverie blev dannet i København i 2012, og udgav deres førse demo "First Reverie" i foråret 2013, gennem det københavnske pladeselskab Serpent Pulse. Siden har bandet spillet en masse koncerter i hovedstaden, og indspillede/udgav selv deres anden demo i 2014. For nylig har de været i studie og indspille hvad der bliver deres kommende debut album, der udgives i starten af 2015. Musikalsk tager Reverie udgangspunkt i Black/Death Metal, men krydrer med elementer fra mere klassisk rock, punk og heavy. Reverie udgøres af de fire unge mænd Halfdan, Andreas, Andreas og Adam. Nummeret "From Sea to Shore" fra deres kommende album kan streames her: https://soundcloud.com/reverie-dk/from-sea-to-shore


Denne aften får vi igen besøg af vores venner fra Black Shadows Tattoos, der bl.a. har tuschet gutterne i Morbid Angel, Slayer og flere. Carlos og Katja(BST) opstiller tattoo-bod på vores lille scene, og du kan få blæk i kroppen lige fra dørene åbner til efter showet. Bestil tid på [email protected]!

Vi glæder os helt sindssygt meget til denne once in a lifetime koncert, og i Pumpehuset kan vi ikke forestille os en bedre måde at gå julen i møde end med et ordentlig skud hegn. Lad os alle hamre!

 
16 Dec 2014
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
140 Kr. + gebyr
Undergang
Placeholder image
?>