PUMPEHUSET og Luger og Manna Præsenterer
Channel Tres

Der er lagt i ovnen til en ekstravagant electronisk fest med godt med smæk på, når geniale Channel Tres skruer op for Detroit-technoen og Chicago-housen.

Channel Tres er en kunstner, der kombinerer Detroit techno, Chicago house og West Coast rap. Han har turneret over hele verden, både på store festivaler og foran udsolgte arenaer, og musikere som Elton John og Tyler, the Creator har kaldt Tres deres nye favoritkunstner. Han er desuden blevet udråbt som drivkraften bag house musikkens genopblussen inden for populær musik af platforme som HIGHSNOBIETY.

Channel Tres’ debut-EP ’’i can’t go outside’’ ramte Spotifys Top 10 US album chart. På trods af den store succes, understreger han, at musikken for ham mest handler om at genskabe forbindelsen til fortiden. Det gør han både gennem sine tekster og produktioner.

Der er meget i vente for den multitalentfulde kunstner. Blandt andet hans debutalbum ’’Real Cultural Shit’’, som udkommer snart, samt en forårsturné i 2023, hvor vi kan se frem til at opleve ham i Pumpehuset til marts.
13 Mar 2023
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
235 Kr. + gebyr
?>