pumpehuset presents
Mads Bjørn + Sweet Tempest - Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Mads Bjørn
31. marts udsender sangeren, sangskriveren og multiinstrumentalisten Mads Björn sit album "How To Giggle And Give In".Mads Björn har arbejdet i sit eget studie i Århus henover 2 år på sange, der nærmest er blevet en hyldest til 80´ernes store lyd i store produktioner. Poppen har med det nye album fået en ny lyd i 2014 ! Der er også kommet gæster i studiet i løbet af indspilningerne : Fallulah, Carpark North og Rick Astley !

Fallulah synger duet med Mads Björn på den første single : "Looping Your Life", der udkommer 3. marts.

Rick Astley reciterer Charles Bukowski på nummeret "I have Nothing To Say". Hør det allerede her : https://soundcloud.com/mads-bj-rn/i-have-nothing-to-say-feat

Mads Björn har siden 2004 udgivet diverse EP´er samt debutalbummet "Monolith" for 2 år siden, der blev indspillet i isolation i et sommerhus ved Vesterhavet.Det er også blevet til supportjobs for bl.a. Teitur og Tim Christensen og han har arbejdet sammen med bl.a. Moby, Kellermensch, Tina Dickow og Lis Sørensen.

Mads har en fortid som sanger og sangskriver i bandet LIMF, som blandt andet har en række udgivelser bag sig og som spillede på bl.a.

Mads Björn er helt sin egen og går sine egne veje med skabelsen af nogle af de mest stemningsfulde numre herhjemme i nyere tid i sin egen friske, sfæriske og forførende form.

Han står som på debut´en bag alle instrumenter på pladens 10 numre.

Sweet Tempest
Mere info kommer snarest.
17 Jul 2014
Doors open
16:00
Show start
18:00
Price
Free entrance
?>