PUMPEHUSET og Freezone Præsenterer
Live On Vinyl

Dansk Fløde skærer vinyler live i Pumpehuset.

Torsdag den 23. februar fragter Dansk Fløde deres transportable vinylskærer til Pumpehusets scene, hvor den bliver centrum for en unik koncertaften.  Aftenen byder på 4 improviserede live sets, der skæres direkte på 10” vinyl, samtidig med at du crowdsurfer gennem Kransalen.

Artrockbandet og kunstgruppen Dansk Fløde har sammensat et lineup af både ældre, rutinerede musikere og unge upcoming solister, der i forskellige opsætninger improviserer 4 live sets á 12 minutter. Skæremesteren No1, der netop har startet Danmarks første vinylpresseri i 30 år - Nordsø Records - står bag vinylskæreren og sørger for at forevige hvert af de improviserede set på fire unikke lp’er. Disse one-of-a-kind vinyler bortauktioneres efter koncerten. Formålet er at indfange det improvisatoriske øjeblik, og således er skæremaskinen i denne live session en lige så vigtig del af showet som bandet og solisterne.

Det argentinske surf rock band Fat Dojo står på scenen inden den første vinylsession sættes i gang, og aftenen afsluttes med rock fra Dansk Fløde. Gæstesolisterne på aftenen vil blive offentliggjort løbende, men følgende musikere udgør et fast backing band:

 

Bjørn Vidø - Guitar / Sound design

Peter Stenbæk - Trommer / Percussion

Simon Dyhr - Bas

Rasmus Juel - Trompet

Simona Abdallah - Percussion

Mikael Fleron - MIDI Sax, SUB bass

Jørgen Lauritsen - Klaver

Ole Stenum - Keys

Jacob Dinesen - Sax

 

Gæstesolister

Jokeren, Julia Werup, Kira Li samt mange mange flere…
23 Feb 2017
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price incl. fee
129 Kr.
?>