pumpehuset presents
KNOWER ft. Dennis Hamm, Sam Gendel, Sam Wilkes
Pusher

Det kom lidt som en overraskelse for L.A-duoen KNOWER, at deres cyberpunkede remixes af Daft Punks ‘Get Lucky’ og Michael Jacksons ‘PYT,’ skulle fange Michael Jacksons legendariske producer, Quincy Jones, opmærksomhed. Ikke desto mindre fandt duoen sig pludselig i Quincy Jones’ dagligstue, klar til at optræde med legenden som det eneste publikum. Siden har de stået øverst på plakaten til koncertrækken Quincy Jones Presents og er den 16. oktober klar med deres første danske koncert i Pumpehuset.

Det hele startede da KNOWER, i et ønske om at lyde ultra-moderne, tyede til de gamle jazz-traditioner. Resultatet blev lige dele jazz, drum’n’bass, funk og vanvidsæstetik, der ikke bliver mere tydeligt, end på duoens seneste album Life, hvor musikken springer fra new-disco-møder-dubstep på ‘The Government Knows’, til ‘All Time’s’ poppede neo-soul. Giv deres seneste single ‘BUTTS TITS MONEY’ et lyt og et kig, og du er solgt!

Så forbered dig på efterårsferiens vildeste søndagskoncert, der når året er omme meget vel er en årets bedste koncertoplevelser. Aftenens support står canadiske Pusher for, som vil skyde aftenen i gang med god blanding trap, pop, 90’er R&B og en masse jazz.
16 Oct 2016
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price incl. fee
158 Kr.
Pusher
Placeholder image