PUMPEHUSET og Liveart.dk Præsenterer
Kluster Fuck + Jørgen Teller

Kluster Fuck og Jørgen Teller er en del af Hitparaden #2

Køb partoutbilleter: 200 kr. + gebyr
Køb dagsbilletter: 80 kr. + gebyrJørgen Teller
Jørgen Teller har en lang karriere som elektrisk guitarist, vokalist og elektronisk musiker. Han har udgivet mange plader solo såvel som med Jørgen Teller & The Empty Stairs. Derudover har han samarbejdet med mange danske og internationale musikere som Rhys Chatham, Fast Forward, David (Pere Ubu), Thomas & Foreigners, Coal Hook, Jean-Francois Pauvros, Sofia Härdig, Otomo Yoshihide, Kasper Toeplitz, Jakob Draminsky, Kim Cascone, Lazara Rosell Albear og Bruno Ferro Xavier da Silva.

Til Hitparaden 2 vil han spille sange fra sit soloprojekt Static Teller. Static Teller så dagens lys under Tellers ophold på Rotterdams avantgarde-studie. Her gjorde han brug af en masse gamle og skøre maskiner, som stod hen; heriblandt en ARP 2500, en Emsi og en Publison DHM89. Det resulterede i en håndfuld suggestive, statiske sange. Projektet er frigivet i en limited edition, hvid vinyl på Record Store Day 2014 og kan downloades på staticteller.bandcamp.com

Kluster Fuck
Kluster Fuck er navnet på det nydebuterede, danske band, som besøger Hitparaden 2 på festivalens sidste dag. Kluster Fuck består af én pige og to langhårede fyre. Tyt står for vokaldelen og Petang for guitar, mens Hufsa tager sig af både bas og trommer. Sammen vil de spille en kvarters brølende grindcore for dig. Grindcore er en blanding af hardcore punk og death metal med relation til discore og crustcore. Så er du lidt træt tidlig søndag aften, er der ingen grund til panik; Kluster Fuck vil vække dig op til dåd!
21 Sep 2014
Doors open
16:00
Show start
19:00
Price
80/200 Kr. + gebyr
?>