pumpehuset presents
Klumben & Raske Penge (Børne- og ungdomskoncert)
TopGunn

OBS: Voksne kun adgang ledsaget af et barn.


For aftenkoncerten klik her.


Nu giver Klumben & Raske Penge deres yngste fans en unik mulighed for at mærke den helt rigtige spillestedsstemning, når de spiller eftermiddagskoncert samme dag og sted som deres aftenkoncert for det voksne publikum. Showet bliver ligeså sjovt og hæsblæsende som altid, tidspunktet er blot ændret så alle kan være med. I den anledning er prisen også specielt børnevenlig og voksne ledsagere er selvfølgelig velkomne til samme pris.

Med en Steppeulv Pris i bagagen for Bedste Danske Livenavn tager Klumben & Raske Penge og deres band 80'erne igen på tour i foråret. Med sig har de den fremadstormende TopGunn der barsler med sit helt eget materiale her i foråret.
Efter den dundrende succes på årets Roskilde Festival med 5 og 6 stjernede anmeldelser og en udsolgt efterårstour tager dancehallkongerne på tour igen i foråret med deres energiske show i efteråret. Med sig live har Klumben, TopGunn & Raske Penge deres backupband ”80ʼerne” der mestrer den digitale dancehallsound til perfektion.

Forvent en hæsblæsende kavalkade af de store hits i nye indpakninger og helt frisk materiale der aldrig er spillet for publikum før.
12 Apr 2013
Doors open
16:00
Show start
17:00
Price
100 Kr. + gebyr
TopGunn
Placeholder image
?>