PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! presents
Headie One

Pumpehuset bliver omdannet til en kæmpemæssig hiphop-fest, når drill-kongen Headie One gæster det københavnske spillested den 15. marts med sit første danske headlinershow.

Headie One – alias 28-årige Irving Adjei fra Tottenham – har siddet tungt på drill-tronen de seneste par år. Siden han for første gang ramte inden for top 10-skiven på den britiske hitliste med singlen ‘18Hunna’ i starten af 2019, har han spyet blodige samfundsobservationer, der centrerer sig om Adjeis hårdkogte opvækst og fortid i den kriminelle løbebane, i et hæsblæsende tempo.

Efter at have udgivet en stribe succesfulde solomixtapes og co-mixtapes med sin Tottenham-partner in crime, RV, rykkede Headie One op i en helt ny liga i 2019 med mixtapet ‘Music X Road’, hvor prominente navne som Skepta og Dave er på gæstelisten. Med en femteplads på den britiske albumliste indskrev 'Music X Road’ sig som det hidtil højest scorende værk af en drill-rapper, og mixtapet – hyldet af en samlet britisk presse – viste nye sider af Headie One, der fortalte ubehagelige sandheder om fængselslivet og livet på gaden, om triumfer og traumer.

I 2020 fulgte debutalbummet ‘Edna’, der er opkaldt efter Irving Adjeis mor, som døde, da han stadig var lille, og albummet debuterede med en førsteplads på den britiske albumliste. Det er en hidtil uset kommerciel bedrift, selv for en artist, der har vadet i sejre og stjernespækkede kollaborationer. Listen af funklende samarbejdspartnere tæller Drake ('Only You Freestyle), Stormzy og AJ Tracey ('Ain't It Different'), Fred again.. og FKA Twigs ('Don't Judge Me') Burna Boy og mange, mange flere.

I 2021 fulgte Headie One op med sit stjette mixtape siden 2014, ‘Too Loyal For My Own Good’, og samme år blev han nomineret til to BRIT Awards. Tiden er, med andre ord, for længst kommet til, at Headie One indtager Danmark med sit første headlinershow i landet.

Billetter købt til den oprindelige dato gælder også til denne nye koncertdato.
15 Mar 2023
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
180 Kr. + gebyr
?>