PUMPEHUSET og INSTANT MAJOR Præsenterer
Fabolous - OBS! ny dato på vej!

Koncerten med Fabolous bliver desværre rykket. Der arbejdes i øjeblikket på at finde en ny dato. Fabolous har måttet udskyde hele sin Europaturné, men lover at vende tilbage hurtigst muligt.


Købte billetter vil gælde til den nye koncert, og vi sender selvfølgelig en mail ud med information om en ny dato, så snart vi ved mere. Du kan også vælge at få refunderet din billet, dette skal ske via Billetlugen.


Læs mere her.


It’s LOSO, in case you didn’t know so!“ Valgsproget tilhører rapperen Fabolous, der vokset op i New York forstaden Bedsty-Brooklyn i skyggen af legender som Jay-Z og The Notorious B.I.G, og ligesom sine forgængere, har Fabolous skrevet sig ind i hip-hop historien med hele fem succesfulde albumtitler under bæltet.

Siden udgivelsen af sit første album, Ghetto Fabolous i 2001, har Fabolous været anerkendt for sine lyriske kompetencer og skarpe punchlines, og hans seneste to plader, From Nothin' To Somethin' and Loso’s Way, debuterede begge nr. 1 på Billboard-listen. Med 5 albums i baggagen og hits som Can’t Let You Go, Breathe, Make Me Better, Diamonds er der lagt op til et alsidigt show fra rimsmeden.

Fabolous, der for nylig er blevet signet til Diddy’s Ciroc Management der også repræsenterer sværvægternen Rick Ross, French Montana og Future har netop udgivet sin nye single ”When I Feel Like It” med 2 Chainz. Tracket er fra rapperens seneste album Loso’s Way 2 der er sat til at udkomme i august 2013.

 

__

Direkte salgslink:
Facebook: https://www.facebook.com/events/390457417732827/?fref=ts

Make Me Better ft. Ne-Yo http://www.youtube.com/watch?v=zyz1oAHY-_g
Diamonds ft. Young Jeezy http://www.youtube.com/watch?v=JttvRTJ3gTg
Breathe http://www.youtube.com/watch?v=t6q9Vc1ZtQI
17 Sep 2013
Doors open
20
Show start
21
Price
260 Kr. + gebyr
?>