pumpehuset presents
Electric Wire Hustle

Opdateret: Lyt til koncerten herLørdag d. 11 August får Danmark for første gang besøg af den New Zealandske soul/funk gruppe Electric Wire Hustle, når de lander i København. Gruppen blev dannet i 2007 og har siden sat sit eget præg på musikken og udviklet en unik lyd som omfavner moderne Hip-Hop, Psykedelika og Soul og har indtil videre 3 plader bag sig, med en ny i sigte som de her over sommeren arbejder på under deres Europa tour.

Selvom de kun er et 3 mands band, er deres live optrædener en kraftfuld affære, der med stramme trommer, store synthflader og forsangeren Mara TK ́s karaktaristiske vokal, får benene og hofterne i gang til én stor soul fest.

Gruppen har siden deres første udgivelse på verdenskendte pladeselskab, BBE Records, modtaget masser af kærlighed og er blevet udråbt til det næste store inden for Soul musikken af nogle af de største Radio stationer, DJ's og blogs i verden - heriblandt; BBC Radio 1, Benji B og Gilles Peterson, samt The Revivalist/Okayplayer og havde åbnings nummeret på Gilles Peterson ́s famøse Brownswood Compilation – Bubblers 5.

Myele Manzanza, Taay Ninh og Mara TK som gruppen består af, har hver især også deres egne solo projekter og er kendte ansigter på den New Zealandske musik scene og er i nær relation til Fat Freddys Drop. Med 3 albums bag sig, har deres musik taget dem på tour rundt omkring i hele verden og på deres seneste tour blev de b.la. udvalgt til at spille på festivalen World Wide Festival i den franske by Séte hvor den førnævnte anerkendte engelske radiovært Gilles Peterson, er manden der vælger musikken.

Denne aften vil de blive supported af den danske sangerinde Nanna.B der snart udkommer med hendes debut plade ”Vitaphone”, på det københavnske pladeselskab GS:MUSIC. Derudover vil der også være live optræden af den Københavnske producer Terry Tester der tidlige i år udkom med hans overvejende instrumentale debut plade ”Horses & Diamonds” på Per V ́s selskab Mixed Ape Music. En plade, hvis internationale lyd, allerede har høstet stor ros ude i verden. Denne aften vil hans show blive gæstet af en lang række af DK ́s dygtigste rappere.11 Aug 2012
Doors open
21.00
Show start
22.00
Price
Kr.
?>