PUMPEHUSET og Target Præsenterer
Byhaven: Target presents Blended Brew + Boys From Heaven

Byhaven åbner kl. 15.00
Boys From Heaven kl. 19.00
Blended Brew kl. 20.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

Blended Brew
Hardrock-bandet Blended Brew har siden 2009 knoklet hårdt på at få rockdrømmen realiseret. Bandets kærlighed til 70’er-rock har indtil videre ført til supportjobs for legender som AC/DC, Slade, Brett Michaels, Mannfred Mann, Hollywood Vampires med Johnny Depp, Alice Cooper og Joe Perry samt turnéret med Alien Ant Farm.  Bandet har adskillelige koncerter bag sig, fra ufremkommelige steder som Kina og Makedonien, og flere månedlange turnéer i det forjættede rockland USA.

Blended Brew udgav debutalbummet ”HandPatrones” i 2015 og fulgte op med EP’en ”Laughing at you feet” udgivet gennem Mighty Music. Bandet har høstet fine anmeldelser og store roser og er har både været i rotation på myROCK og P4.

Nu er der nye boller på suppen med Blended Brews nye udspil Shove It Down, et fuldlængde album, der har modtaget stærke anmeldelser samt roteret i radioen i DK, UK og Tyskland.

 16 Jul 2020
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>