pumpehuset presents
Byhaven: Sulka + PAS PÅ

Sulka og PAS PÅ spiller koncerter i Byhaven den 27. juli. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

27 Jul 2024
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
Sulka
SULKA er tilbage. Nådesløse, komplekse rim og smukke vokalharmonier møder en række alsidige produktioner skabt både af hende selv og nogle af landets skarpeste producere. SULKA tør fortælle tingene, som de er, og udfordrer musikbranchen, der ironisk nok bliver ved med at give hende rosende anmeldelser for både udgivelser og liveshows. At lytte til SULKA er en masterclass i lyrik, hvor der både er plads til den hårde “fight the power”-energiudladning og de introspektive, følsomme og smukke øjeblikke. Et sandt unikum i dansk kunst.
Placeholder image
PAS PÅ
Med et punket ethos og ganske fjollede og støjende live-performances, er dette et all-star line-up af det bedste, eksperimenterende hip-hop i Danmark. Med inspirationer såsom JPEGMAFIA, Billy Woods, Death Grips og Earl Sweatshirt, har de skabt et ganske klamt lydunivers. Invaderende bas, spacy forpinte samples, lidt støjende guitarer og synths hist og pist. Hele denne alternative hip-hop bevægelse har et beef med toxic maskulinitet, og rapper/råber om som mentalt helbred, at være queer og at føle sig udenfor.

PAS PÅ består af Monty, Christian Høgh, IsaBadBitch, DetFuckingErik, sigo og herlov.e.
Placeholder image
?>