PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Nicky Wetherell / Xen Lopez / Rune Kielsgaard + Collider

Jazzfestivalen rykker ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ med ti dages grænsesøgende, nyskabende og udfordrende musik med bands, der går egne veje. Kom ind i dejlige omgivelser, nyd Byhavens håndplukkede barsortiment, og bliv blæst omkuld af festivalens mest eksplosive og vildtvoksende open air-program. Byhaven åbner kl. 15.00, og koncerterne starter kl. 17 og 19.

8 Jul 2023
Doors open
15.00
Show start
17.00
Price
Free entrance

Nicky Wetherell / Rune Kielsgaard / Xen Lopez

show
17.00

Nicky Wetherell er en New York-baseret kunstner, der nyder at udforske celloens teksturer. Ofte som en del af slauson malone 1. Xen Lopez er en København-baseret multiinstrumentalist Rune Kielsgaard er en København-baseret trommeslager, der arbejder i mange retninger på én gang. Sammen vil de udføre et sæt med høj energi og abstrakt fremdrift i obskure lag på en række forskelligt elektronisk og akustisk udstyr.

Nicky_W

Collider

Show
19.00

Collider blev skabt tilbage i 2015 af Mikkel, Johan, Troels og Marie, efter Troels introducerede sine barndomsvenner til Marie. Synergien mellem de fire medlemmer kom til live, da de besluttede at bo sammen i en lille smadret studieplads i København. Indspundet i en konfronterende atmosfære og akut mangel på komfort opdagede bandet en grænseoverskridende drift, der til sidst førte dem til deres første albumudgivelse.

Med tiden har Collider udviklet en unik og collage-lignende tilgang til komposition, der går ud over konventionerne af shoegaze, indie-pop og progressiv rock. Deres seneste udgivelse 'Excessively Worthwhile' er stadig funderet i den eksplosive energi, som Collider er kendt for, men præsenterer en mere figurativ og sammenhængende tilgang til sangskrivning.

collider2023