pumpehuset presents
Byhaven: Luie + Ismaila

MILLE plays concerts in Byhaven on 17 June. As always, admission is free, and Byhaven opens at 15.00 - the concert starts at 19.00. The Nørrebro masters of fried chicken, Poulette, serve food from 17.00 and the bar is naturally full of delicious Brooklyn beer, natural wine and cocktails.

27 Jun 2024
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
Luie
Luie repræsenterer lyden der skal forme hiphop-scenen de kommende år. Hans lyrik er seriøs, følsom, poetisk og uhyre velskrevet. Derudover har han en timing og et flow, som skaber et musikalsk univers hvor lytteren trækkes ind i historierne der fortælles. Han har meget mere på hjerte end hvad man forventer af en 19-årig knægt opvokset i København og inspirationen henter han bl.a. fra et ungdomsliv i de hårde miljøer på Vesterbro.
Placeholder image
ISMAILA
ISMAILA er måske et nyt navn på den danske rapscene, men hans ansigt og stemme burde langt fra være ukendt for danske hiphop fans. Det meste af Skandinavien lærte ham at kende tilbage i 2017 under navnet ‘Izzy’, da han udgav en af tidens helt store ghetto anthems ‘Ram Den Mil’, som ikke bare genererede millioner af streams, men også sendte ham ud over Danmarks grænser til bl.a. Norge og Sverige.

Nu under navnet ISMAILA udgav han sin langt ventede første single ‘Anderledes Ting’ d. 6 maj, med en fængslende og ambitiøs musikvideo, som sammen markerer begyndelsen på et nyt kapitel for kunstneren. ISMAILAs univers er en historie om modstand, transformation og selvransagelse a la fugl fønix, fortalt med det retroperspektiv som kun kommer af at gennemleve og konfrontere traumer, for at kunne slippe dem og flyve frit fremad. Så hold godt øje med ISMAILA, som blander sin rige musikalske arv med nutidig inspiration for at skabe en lyd, der både er innovativ og dybt personlig og som helt sikkert kommer til at trække dybe fodspor i det danske musiklandskab.
Placeholder image
?>