PUMPEHUSET og Wonderwhy Music Præsenterer
Byhaven: Josa Barck + Haab

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerter starter kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

Josa Barck er en ener i det danske musiklandskab. Med en musikalitet udover det sædvanlige, udfordrer han, med lige dele lyst og evne, den gængse popskabelon.
Det er svært ikke at tænke på bands som Animal Collective og Flaming Lips - når Josa Barck med en Beatles ́k fornemmelse for melodier og en Dylan ́sk fornemmelse for tekster opbygger sit gigantiske psych-pop lydunivers, med kæmpestore synthflader, no bullshit trommer og en af DK ́s mest pushy vokaler.

Debutalbummet ‘Keep Your Batteries Warm’ fik en fantastisk modtagelse både i Danmark og i udlandet, og høstede en lang række positive anmeldelser i både indland og udland. Heriblandt Gaffa (DK), Mystic Sons (UK), Comeherefloyd (US) og Subway Magazine (DE).
Singlerne er blevet samlet op herhjemme af både P3 og P6, ligesom de har ligget i fast rotation på en lang række store tyske radiostationer i Berlin, Hamborg, München og Köln.

Haab er en dansk indiepop-gruppe dannet omkring forsanger Hannah Sommer. De udgav deres fjerde single Gravel Pit den 29. Maj. 2020. Deres lydbillede er baseret på en intens og skrøbelig lyd, der flyder i en rå melankolsk atmosfære. Samspillet mellem organiske instrumenter og elektroniske elementer skaber det ærlige og autentiske udtryk for HAAB. Det er den unikke blanding af en gammel analog lyd, der møder en moderne elektronisk verden, der udgør forholdet mellem den skrøbelige melodiske lyd og det rå mørke lydudtryk.

 25 Jul 2020
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>