PUMPEHUSET and All Things Live presents
Byhaven: Jonathan Hultén + NAKE + Christian HedeAll Things Live præsenterer Jonathan Hultén, NAKE og Christian Hede i Byhaven den 11. maj. Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 18.00 - som altid er der fri entré.

Jonathan Hultén
Inspireret af en lang række genrer såsom blues, filmmusik, electronica, grunge og af illustratorer som Tove Jansson og Yoshitaka Amano, udgav singer/songwriter Jonathan Hulténs debut albummet Chants From Another Place i marts 2020 og trækker dig dybt ind i sin reflekterende og personlige verden af kunst og poesi. Siden da har en række videooptrædener og håndtegnede animerede musikvideoer vist at Jonathans holistiske tilgang til musik handler om at skabe en fordybende, æstetisk oplevelse der beroliger alle dine sanser. Som lytter og koncertgæst inviteres du til at komme ind i et rum af guitar fingerplukning, æteriske synthesizere og melankolske, men alligevel glædelige melodier.


NAKE
NAKE er et spritnyt navn på den københavnske scene. NAKE spiller up-tempo instrumental post-heavyrock med inspiration fra prog, techno, metal, western og folkemusik fra hele verden.
 Ordet ‘nake’ betyder ‘at gøre nøgen’. NAKEs musik er ligeledes strippet ned til det rituelle og kropslige element som musik har til fælles på tværs af kulturer og genrekonventioner. Debutalbummet udkommer i 2023.Christian Hede
Efteråret 2023 byder på en ny udgivelse fra Christian Hede på Glorious Records. En samling af sange, der behandler kærlighed og krig side om side. Ideen er at holde musikken simpel og teksterne tvivlende. Albummet bliver lavet i tæt samarbejde med Christian Hedes band, Mads Folmer Richter og Jesper Haugaard, samt andre af skandinaviens bedste musikere. Christian Hede er også kendt som manden bag Bellhound Choir, forfatter til Tykke bøger & dumme drager-serien på Byens Forlag samt guitarist i Jesper Binzer band.

11 May 2023
Doors open
15.00
Show start
18.00
Price
Free entrance
?>