PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Jericho: Ferm-Morgan-Osgood + Surprise party

Jazzfestivalen rykker ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ med ti dages grænsesøgende, nyskabende og udfordrende musik med bands, der går egne veje. Kom ind i dejlige omgivelser, nyd Byhavens håndplukkede barsortiment, og bliv blæst omkuld af festivalens mest eksplosive og vildtvoksende open air-program. Byhaven åbner kl. 15.00, og koncerterne starter kl. 17 og 19.

Denne søndag afslutter vi årets jazzfestival med et brag af en fest, hvor stjernegruppen JERICHO og et endnu ikke offentliggjort surprise act sørger for de sidste jazztoner i haven.

 

9 Jul 2023
Doors open
15.00
Show start
17.00
Price
Free entrance

JERICHO

Show
17.00

Inspireret af de store akustiske trioer gennem jazzens og improvisationsmusikkens historie, byder tre af jazzens mest strålende talenter i gruppen JERICHO på unik og nyskabende triojazz i Byhaven Pumpehuset.

Ned Ferm, Thomas Morgan og Kresten Osgood er tre af tidens fremmeste jazzmusikere på den danske og internationale scene, som ikke desto mindre kommer fra vidt forskellige baggrunde. I gruppen JERICHO bringer de deres forskelligheder i spil, komponerer musik i øjeblikket og inspirerer hinanden gennem stærke musikalske valg. Vi er begejstrede for at kunne præsentere trioen i Byhaven Pumpehuset under årets Copenhagen Jazz Festival.

Jericho