pumpehuset presents
Byhaven: Hedda Mae + Tjida

Hedda Mae
Siden udgivelsen af sin retro-inspirerede debut EP ‘Introducing: Hedda Mae’ fra slut 2020 har Bergens dronning af pop, Hedda Mae, udgivet en række singler influeret af 90’erne og 00’ernes musik og stil. I oktober 2021 udgav Hedda hendes anden EP, ‘The Early Struggles of a Late Millennial’, som har et lidt hårdere og mørkere udtryk end den forrige udgivelse.

Tjida
Tjida er en sangskriver fra København, der har markeret sig med sin forførende stemme og fængende tekster. Hun laver melodiske pop-tracks med sangbare hooks på dansk, som kredser i et univers fuld af referencer og lyriske finurligheder.

Der refereres til artister som Ariana Grande og Robyn i produktionerne mens Tjidas melodier og legende fraseringer er inspireret af alt fra navne som Destinys Child og Jhene Aiko til Minds of 99. Tjida har udgivet 6 singler på sit eget label og er med playlisteplaceringer og AirPlay på P3, Nova Fm og The Voice godt på vej ud i Danmark med sin danske musik. Hun har spillet Pumpehuset ‘bands of tmrw uimodståelige’ og QR-festival i sommer og spiller d 18/3 en showcase på RUST med fuldt band.

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerterne starter kl. 19.00
Free entrance
4 May 2022
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>