pumpehuset presents
Byhaven: Giraffage + Slow Magic

Samme weekend som Roskilde Festival løber af stablen, skulle svenskerne have afholdt Siesta Festival for 13. år i træk. Desværre har festivalen i sidste øjeblik meldt ud, at de netop er gået konkurs. Det betyder at en god flok internationale headliners strander i Københavns lufthavn, imens 100.000 mennesker fester i smatten vest for København.

Det er imidlertid lykkedes os at sætte en eksklusiv koncert op med to af de tunge headliners!

Amerikanske Slow Magic and Giraffage er bannerfører for skolen af skrøbelig indie electronica sammen med Purity Ring, XXYYXX, Chrome Sparks, Gold Panda, Nosaj Thing, Daedelus m.fl.

Både Slow Magic og Giraffage har længe været på Pumpehusets bookeres ønskeliste, men kunstnernes pakkede tourplaner har indtil nu forhindret det. Så da denne mulighed opstod, grundet de lidt specielle omstændigheder, slog vi straks til, og besluttede at lave koncerterne med fri entré i Pumpehusets Byhave lørdag d. 4. juli.

Alle festivalfornægtere og dem der ikke nåede at få billet til Roskilde Festival, er altså inviteret til en aften med internationale stornavne kombineret med økologiske pilsnere og iskold rosé i mudderfrit miljø.
4 Jul 2015
Doors open
14.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>