pumpehuset presents
Byhaven: Elsy Wameyo + Betty Bass

Elsy Wameyo og Betty Bass spiller koncerter i Byhaven den 24. juli. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

24 Jul 2024
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
Elsy Wameyo
Den australsk-baserede sanger, rapper og producer Elsy Wameyo, der oprindeligt er født i Kenya, omfavner sin kulturelle arv gennem sine musikalske værker. Hendes imponerende selvproducerede numre danner grundlaget for introspektive og indsigtsfulde tekster, der bliver lynhurtigt leveret over en psykedelisk fusion af hip-hop, rap og gospel, der former hendes musikalske vision.
Placeholder image
Betty Bass
Betty Bass har en af de sjældne stemmer, der flyder ud af hende med en naturlighed som en strømmende flod, og forkæler lytteren med en varme, fylde og sensualitet, der får én til at glemme alt og bare lade sig rive med af musikken. For Betty er sang en nødvendighed. Og at synge på sin egen måde. Autenticitet er derfor altafgørende, hvilket sikrer, at de historier, hun fortæller, er ægte. Man kan virkelig mærke hende, at hun har noget på hjerte og stoler på sig selv. Hun ved, hvad hun vil, og musikalsk er hendes krav til egen formåen ubønhørlig. Hendes afrikanske rødder er en vigtig del af hendes selvforståelse, så det er helt naturligt, at hun finder sit univers i soulmusikken.
Placeholder image
?>