pumpehuset presents
Byhaven: Eezy + Lay

Eezy og Lay spiller koncerter i Byhaven den 23. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

23 Aug 2024
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
Eezy
Eezy, der altid har drømt om at blive rapper, startede sin musikalske karriere med klassiske klichéer om store biler og dyre kæder. Men efter en to års pause præget af depression og personlig søgen, har han genopfundet sig selv og skabt "Eezy"-projektet, som afspejler en mere autentisk og personlig musikalsk identitet.

Eezys lyd er en unik blanding af rå hip-hop, rock og soul samples. Denne kombination skaber en dyb og motiverende lydoplevelse, der inviterer lytterne ind i et univers af kraftfulde beats og ærlige tekster. Hans musik motiverer og inspirerer, samtidig med at den bevarer en autentisk og relaterbar tone.
Placeholder image
Lay
LAY - rapperen uden for mønstret. Sidste år udgav han nummeret Run Away (produceret af Kewan & Malthe Nørgaard) som har vakt opmærksomhed, både på radio (P3) og på streaming. Siden er han gået independent på delvist eget Label - Problem Barn / NWO, og i april udgav han nummeret Purple Rain (produceret af Vill3ds & Kewan). Hans tekster og emner kulminerer mellem angst og kærlighed samt historier fra hans opvækst hvor miljøet og omgivelserne kommer til udtryk i musikkens hårde og melankolske undertoner. I februar spillede han sin første delvist headliner koncert i et udsolgt Huset (København), med hans band. Fremtiden for LAY byder på et album i 2024, og løbende singler.
Placeholder image
?>