PUMPEHUSET and Live Nation presents
Byhaven: Christian Lee Hutson + Chorus Grant


Christian Lee Hutson og Chorus Grant spiller koncerter i Byhaven den 7. august. Der er fri entré og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00.

Christian Lee Hutson
Med sin dybe og følelsesladede stemme er Hutson nemlig kendt for at skabe en intens og nærværende atmosfære, når han står på en scene. Det er de ærlige og sårbare tekster om kærlighed, ensomhed og livets generelle udfordringer, som er i fokus. Det er indadvendt på en måde, hvor man ikke kan lade være med at blive fuldstændig draget af den talentfulde musiker, der har spillet på guitar, siden han som 12-årig greb den firestrengede og kastede sin kærlighed derpå.

Hutsons liveoptrædener er før blevet beskrevet som både inderlige og rørende, og det skaber et helt særligt bånd mellem publikum og Hutson helt fra første nummer til allersidste strofe. Det er nemlig særligt hans evne til at formidle følelser på en autentisk og troværdig måde, der skyder ham op i de helt høje luftlag.

I rygsækken har Hutson sine to albums ”Beginners” fra 2020 og ”Quitters” fra 2022, der begge er produceret af superstjernen Phoebe Bridgers. Begge sætter fokus på en nuanceret sangkunst og underspillet åbenhed, der næsten får afstanden mellem følelse og udtryk til at forsvinde. Det er en samling af sange, der taler om fortrydelse, tilgivelse og den endeløse forvirring i opvæksten. Alt sammen noget vi får lov til at opleve, når han til august spiller i Byhaven.

Chorus Grant
Kristian Finne er singer-songwriter, primus motor og frontfigur i bandet Chorus Grant, som i øjeblikket skriver og arbejder på et nyt album som opfølger til albummet Vernacular Music og soloalbummet Underbelly. Kristian var derudover del af duoen Cancer som høstede roser og anerkendelse både herhjemme og internationalt for albummene Ragazzi og Totem. "Da jeg hørte, at Christian Lee Hutson skulle optræde solo i Byhaven og jeg blev spurgt, om jeg ville varme op, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg ville sige ja. Christian Lee Hutson er for mig èn af de store nye rising singer-songwriters på den amerikanske scene, og jeg vil anbefale alle, der sidder og skriver deres egne sange, synger og spiller deres hjerte ud til at komme ind og opleve ham denne mandag aften. Det er en unik chance!"
7 Aug 2023
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>