pumpehuset presents
Byhaven: Aksglæde + Juncker

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

Aksglæde
Aksglæde spiller dansksproget rock med fokus på den gode melodi og fængende tekster med inspirationskilder som C.V. Jørgensen, Nikolaj Nørlund og Mac Demarco. Det kan man tydeligt mærke i sangen Lille Taarbæktøs, som man har kunnet høre i radioen.

Aksglæde var også en af de fem bands, der var nomineret til den sidste plads i KarriereKanonen.

Juncker
Få om nogen dansk sangskriver ejer et vovemod som denne Christian Juncker, der i sin sangkunst nådesløst sætter sig selv hundrede procent ind hver gang.

Han skærer ind til benet og går som hunden efter struben i sine forsøg på at omsætte livets gang og ugang her i Dannevang til et sangbart, begavet og medrivende dansk, støvsuget for ligegyldigheder og diverse yndigheder om kærligheden.
22 Jul 2015
Doors open
14.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>