PUMPEHUSET og Affiliated Præsenterer
Byhaven: Affiliated i Byhaven

Oplev musik i selskab med Danmarks urban-label Affiliated, som i denne konstellation inkluderer samtlige artister i et sprængfyldt show med euforisk energi og rå indlevelse. Affiliateds holdånd skaber sund intern konkurrence, som står til grund for artisternes høje tekniske niveau og overlegne performance. Med Affiliated – The Collection kan du forvente en koncertoplevelse af høj teknisk kvalitet og det vildeste line-up bestående af; Fundi Wake, Hakami, Manus Bell, Mellow, Q.Marzi, Silhouette, Tarick og Yuwanit.


Bliv hevet med igennem en musikalsk labyrint, som stimulerer alle sanserne. Med en kompakt produktion i verdensklasse, er Affiliated – The Collection ét samlet værk, der skal opleves som en helhed fra start til slut. Med vilde overgange, et stærkt sceneshow, visuals og sjove indslag, har vi skabt én samlet oplevelse publikum sent vil glemme! Den tætte relation der opstår ved at samarbejde på tværs af stil, genre og sprog skaber en inddragende fællesskabsfølelse, som er blevet sammenlignet med Brockhampton, Wu-Tang Clan og Odd Future.


LYD
Affiliated samler kunstnere på tværs af stil, genre og sprog. Hvor nogle kunstneres lyd er præget af dybe, rytmiske hiphop elementer, er andre inspirerede af et melodisk rnb og neosoul univers. Vi bestræber os på at fusionere og nytænke vores musik med elektroniske beats og akustiske live instrumenter, herunder blæsere, trommer, strygere og meget mere. I Affiliated sætter vi en ære i at opfordre vores kunstnere til at forfølge deres egen lyd. Det er vigtigt for os, at vi som selskab motiverer vores kunstnere til at eksperimentere med deres musik ved at bruge nye teknikker og ved at samarbejde med hinanden og andre i branchen.
8 Sep 2021
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>