Pumpehuset & 100Blaa presents
Byhaven: 100Blaa presents UNG-SKAB + Karl MeyerDen 25. august overtager det nye label og management 100Blaa Byhaven og præsenterer Ung-Skab og Karl Meyer


UNG-SKAB
UNG-SKAB er ved at sætte sig godt på tronen som hele Københavns upcoming-øjesten. Med følelserne uden på tøjet og glimt i øjet laver Clara og Eigil fræk københavner-R&B, alle kan relatere til. Den dynamiske duo leger med københavnerstilen gennem oxymorone vokaler og vovende produktioner. Eigils rå udtryk bliver kontrasteret smukt i Roselils blide. Tilsammen udgør de UNG-SKAB; To stemmer, der taler samme sag. Eigil Bjørn er fra barnsben klassisk trænet violinist, og han begyndte at producere musik i løbet af teenageårene. Clara Roselil er øvet vokalist og eftertragtet sangskriver. Roselil har bl.a. skrevet titelsangen, Alt Det Bedste og til Jonas Risvigs serie Grænser. Siden januar 21’ har UNG-SKAB udgivet to singler, der tilsammen har streamet over 30.000 gange. Sangene, der handler om ungdommelighedens gang, er blevet rost i både Soundvenue og GAFFA. I Maj 21’ spillede UNG-SKAB sin første koncert som opvarmning for Mercedes i VEGA.


Karl Meyer
I november 20’ debuterede Karl Meyer med sit soloprojekt med singlen ‘Let’s Run Sugar’ – en uptempo sommersingle med strygere, kor og et hook, man sent glemmer. Karl Meyers anden udgivelse, ‘Take My Time’, havde release i marts og var skrevet i samarbejde med tidligere Ulige Numre-medlem Jacob Ulstrup. R’n’b-synths og en saxofonsolo gav et hint om det produktions- og kompositionsmæssige overskud, Karl Meyer besidder. Siden dens udgivelse har ‘Take My Time’ været i rotation på svensk P3 og P4. Siden har Karl Meyer udgivet debutalbummet “Green or White” - et popalbum af den gamle skole, skrevet og produceret af Karl Meyer selv, inspireret af en dansk/svensk identitet og opvækst, ung kærlighed og længsel. Albummet modtog stor ros og fik bl.a. 4 stjerner i Soundvenue, der skrev: “Det vidner om en topprofessionalisme, der sjældent ses fra så unge navne. ‘Green or White’ er en lovende start på en karriere, der med garanti vil bevæge sig i endnu mere vellykkede retninger fremadrettet.”


Om 100Blaa
100Blaa er et ungt label og management med base i København, som fokuserer på nye danske artister. 100Blaa tror på det danske vækstlag og brænder for de stærke liveoplevelser i en tid, der har sat svære vilkår for netop de nye og upcoming artister. I sommerens begyndelse kunne 100blaa fejrer sit første leveår og hvilken bedre anledning til at sætte to streger under tilblivelsen af 100blaa. end at indtage Byhaven og vise to af de allerfineste familiemedlemmer frem - nemlig Karl Meyer & UNG-SKAB.


25 Aug 2021
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>