pumpehuset presents
Black Cheese Night 3
Specktors + Raske Penge

Så er mixtapet ude - du kan selvfølgelig hente det via en smartphone-app. Hent Black Cheese app til iPhone  // til Android


Husk at du på fredag kan komme gratis med S-toget til BCNp3!  Tag S-toget gratis til Black Cheese Night pt.3 i Pumpehuset, bare SMS "byenspuls" til 1990 på fredag og du er frem og tilbage, i alle zoner! Big ups til DSB og Byens Puls for svedigt hook up. Tjek www.facebook.com/byenspuls for mere go' stil.

Sidste gang Black Cheese festede i Pumpehuset, gik det amok. Huset var pakket til bristepunktet og festen var alt for vild. Nu er Pato tilbage og er klar til at lade Pumpehuset blive Black Cheese-cificeret endnu en gang.

Pato Siebenhaar og Black Cheese-crewet har endnu en gang indtaget positionen som et af de vigtigste omdrejningspunkter for det københavnske hiphop- og dancehall-miljø.

Det fejrer han den 8. oktober når han smider ‘Black Cheese Mixxtape Vol. 2’ på gaden. Mixtapet har besøg fra blandt andre TopGunn, Sukkerlyn, Jonas For Faen, Kidd, Jokeren, Eagger, Danni Toma, Stanley Most, Klumben og Raske Penge.

For at fejre udgivelsen af ‘Black Cheese Mixxtape Vol. 2’ samler Pato derfor alle vennerne og inviterer til kæmpe fest i Pumpehuset.

Kan du huske det her?

Allerede bekræftede acts: 
Ostefar (Live)
Sukkerlyn (Live)
Danni Toma (Live)
Fade (Live)
Skygg (Live)

+ Syg DJ session:
Copyflex (Yo Fok!)
JJ Wild (Ganja Force Sound)
Emil Lange (Wrap/Rust)
JV (Slum Banan/WhyNot)
Pelle (Bas på P6/Specktors)
Pixi Monroe (PiffPaff/KB3)

+ alt muligt andet gøgl.

OBS. der er kun 250 billetter i forsalg – de resterende sælges i døren.

INGEN ALDERSBEGRÆNSNING – DOG SKAL DU VISE ID I BAREN!
19 Oct 2012
Doors open
21.00
Show start
22.00
Price
100 Kr. + gebyr
Specktors
Placeholder image
Raske Penge
Placeholder image
?>