PUMPEHUSET and Live Nation presents
Backyard Babies

Albumaktuelle Backyard Babies påbegynder i starten af 2016 den første turné i Skandinavien i fem år.

Fem år efter Backyard Babies meddelte, at de ville tage en pause på ubestemt tid, er de nu endelig tilbage! Efter den første singleudgivelse i maj og en meget rost comeback koncert på Sweden Rock i juni, udgav de det nye album "Fire af fire" sidste fredag den 28. August.
I efteråret venter koncerter rundt om i verden, og nu står det så klart, at bandet tager hjemlandet samt resten af Skandinavien i starten af det nye år. Det bliver bandets første turné i Skandinavien sammen siden 2010.

Siden begyndelsen i Småland, Nässjö i 1989, har Backyard Babies vokset sig til at være tendensen for en hel generation af nye rockbands med det ikoniske album "Total 13" og "Making Enemies Is Good", som begge gik guld og blev tildelt Grammy'er for Årets Metal.

I de efterfølgende år, afløste den ene turné den anden, og tog bandet verden rundt fra Tokyo til Los Angeles og tilbage til Sverige. Efter mere end 20 år som band og konstant på tour, besluttede Backyard Babies i 2010 at tage en tiltrængt pause på ubestemt tid. En pause, der tillod bandets medlemmer at udvikle sig individuelt som musikere og sangskrivere.

2014, Backyard Babies annoncerede sin tilbagevenden med dette tweet: "Hvad siger du, hvis vi fortæller dig, at pausen er forbi? Tak for din tålmodighed! ". Singlen ”Th1rt3en Or Nothing” fra det nye album blev udgivet 27. maj og gav en forsmag på, hvad der skulle komme. Knap en uge senere, optrådte bandet på Sweden Rock og gav deres første koncert sammen i fem år til tonerne af en øredøvende jubel. I løbet af sommeren har bandet spillet på nogle af de store europæiske festivaler, herunder Hent Festival, Ruisrock og Hellfest. Albummet "Four By Four" blev udgivet den 28. august, og er blevet hyldet af både fans og kritikere i hele Europa.

Mere klar end nogensinde, er de nu tilbage for at møde fans i løbet af de 13 klub koncerter i januar og februar!

"Vi er meget glade for at skulle på den skandinaviske turné, fordi det faktisk føles som om "Four By Four" er et debutalbum. Efter fem års sår-slikken og Rock rehabilitering, er vi i den form vi "engang var i" live mæssigt. Men nu strammere og bedre rent spillemæssigt, og vi brænder stadig ligeså meget for bandet som vi gjorde i 1989.

Turnéen er samtidig et nostalgisk tilbageblik når vi f.eks. spiller på KB i Malmö - der spillede vi vores første koncert for 20 år siden 1994 som support for Demolition 23".
31 Jan 2016
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
165 Kr. + gebyr
?>