PUMPEHUSET og Red Bull Sound Select Præsenterer
ALMA + Jada

OBS: Ingen billetter i forsalg. Alle pladser går efter først til mølle-princippet. Indtil kl 20.00 er prisen 75kr - derefter 150kr. Så det gælder at møde op i god tid.Til Red Bull Sound Select d. 7. april i Pumpehuset kan du opleve to særdeles spændende bud på, hvordan en moderne popstjerne kan se ud.

Dels er der hovednavnet ALMA, der lige nu hitter med singlerne ’Dye My Hair’ og ’Karma’. Hun har grønt hår, en fantastisk stemme, og nok attitude til at få en biker til at falde af sin motorcykel – og så laver hun noget nær de perfekte pop-sange, der emmer attitude og syder af stærke omkvæd.

Og så er der danske Emilie Molsted, der debuterer med projektet Jada. Her er der også tale ambitiøs og selvsikker popmusik, der ikke er bange for at udfordre og eksperimentere, samtidig med at det altid er den stærke sang og den gode melodi, der er i fokus. Derudover er Jada alt andet end en simpel frontfigur – hun skriver og producerer sangene selv, og har et udpræget holistisk syn på sit kunstneriske projekt.

Det bliver altså en koncert med to markante og karakterfulde kvindelige stemmer, vi får at se til Red Bull Sound Select d. 7. april.

Efter koncerterne sætter en række strålende DJs gang i efterfesten til Red Bull Sound Select i Pumpehuset. For DJ-båsen overtages nemlig af Red Bull Sound Select-kuratoren Le Gammeltoft, der har udpeget aftenens line-up. Hun DJ’er sammen med Theodor, og derefter overtages pladespillerne af Overdoza og Aviaja.
7 Apr 2017
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
kun dørsalg
?>