Pumpehusets Byhave

Hver sommer siden 2013 har Pumpehuset åbnet portene til Københavns hyggeligste sommerbegivenhed, Byhaven, der giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener.

Pumpehusets Byhave er åben fra onsdag til lørdag hver uge i maj, juni, juli, august og september. Her kan du både chille i eftermiddagssolen og slå dig løs i mere livlig feststemning, når mørket sænker sig og lanternerne bliver tændt til tonerne fra koncerter med både upcoming og etablerede bands fra ind- og udland.

Pumpehusets Byhave indbyder til alt fra sommer hang-out til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, altid med et udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre økoøl, rosé, bobler, Markus’ lækre, hjemmebryggede drinks og kegtails fra Intoxika. Du kan stille sulten i vores venezuelanske Byhavekøkken, hvor AREPA AREPA serverer sydamerikanske lækkerier til sommervenlige priser.

I løbet af sommeren vil Byhaven også præsentere et program spækket med hyggelige aktiviteter som byhavebingo, digteraftener og loppemarkeder. Og så er der mulighed for at dyrke sine egne urter i vores rock'n'roll-planteskolen.