The Soft Moon

Amerikanske Luis Vasquez’ enmandsprojekt The Soft Moon dyrker tilværelsens alvorstunge og dystre aspekter. Men det er et dybt betagende musikalsk mørke, som han frembringer. I sine dystopisk dronede kompositioner slipper Vasquez paranoiaen og de personlige dæmoner løs i et knugende klangrum, hvor maskinelt kværnende industrial, minimalistisk kraut, pulserende dark wave, sammenbidt postpunk og sortsværtet goth forenes i en inciterende sonisk cocktail.

The Soft Moons fjerde album »Criminal« udkommer til februar på det feterede, Brooklyn-baserede indie-label Sacred Bones. I forlængelse deraf drager den Berlin-bosatte Vasquez ud på en turné, som også lægger vejen forbi Danmark. Det sker 6. februar 2018 , når enmandshæren The Soft Moon kommer og indhyller Pumpehuset i klaustrofobisk skurrende klange og tyk røg.

Ved tidligere lejligheder har The Soft Moon forført med energiske og transcenderende shows i både København og Aarhus. Dette besøg bliver næppe nogen undtagelse. Vasquez har i hvert fald bebudet, at »Criminal« bliver hans mest ambitiøse og personlige udspil til dato. Og at dømme ud fra den hidsigt buldrende in your face -stil, som singleforløberen »Burn« lægger for dagen, tyder alt på, at det danske koncertpublikum har en uforsonlig og yderst medrivende seance i vente.