Byhaven: Colossal presents TSS + Rome In Reverse

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

TSS

Københavnske TSS spiller atmosfærisk og energisk instrumental rock. Bandet har under navnet The Shaking Sensations udgivet en EP og 2 albums, det seneste (‘Start Stop Worrying’) I 2013 på Pelagic Records. Efter nogle år I mørket er bandet begyndt at røre på sig igen og med en opdateret besætning samt nyt materiale på tegnebrættet, er TSS nu klar med en sjælden koncert på dansk jord og senere på året, et nyt album.

TSS har opbygget et ry som et mesterligt liveband, der med rå energi og effektive midler, omsætter deres delikate kompositioner til regulære soniske tæppebombninger af publikum.
Danmarks, måske bedste post-rock ensemble, er tilbage på banen.

Rome In

Rome in Reverse er en kunstner fra Italien, men nu bosiddende i Skandinavien, og det kan høres i hendes elektroniske lyd, hvori en dansk/svensk musikalsk landskab udfolder sig. Rome in Reverse blev opdaget af musikeren Sun Glitters, en fremstående eksponent af elektronisk musik og shoegaze, og sammen producerede de split-ep’en ”My Sun in Reverse”. Sun Glitters producerede også Rome in Reverse’ debut-ep ”Northern Lights”, der er et trippet loop af lyde og beats, der går langt udover den simple definition af EDM.

Rome in Reverse udgav i marts 2018 sin debut fuldlængde plade med 13 tracks. Et album med et tempo omkring de 130 BPM, hvor lyden er skridt i en retning af mere varme vibes og modne følelser og med masser af energi.